Rakentaminen

Voita messuliput kahdelle!


Kevät herättää pesänrakennusvietin ja mikäpä siihen parempi lääke kuin rakennus- ja sisustusmessut!

Myös raksa- ja rempparupeaman aikana on tärkeä pitää huolta itsestä, sillä väsyneenä ja rähjäisenä ei ihmisestä ole iloa kenellekään. Ulkoilu ja uni selventävät ajatuksia ja auttavat palautumaan fyysisestä rasituksesta. Myös säännöllisellä syömisellä on iso vaikutus jaksamiseen.

Asta Rakentaja -messut on Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin, asumisen ja sisustamisen messutapahtuma, joka järjestetään 3.-5.2.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tarjolla on paljon ohjelmaa + kivaa nähtävää asumisesta, rakentamisesta ja sisustamisesta kiinnostuneille!

Hyödynnä messujen maksuttomat koulutukset

Peruskorjaamisen ja Rakentamisen Kehittämiskeskus Ry (PRKK) järjestää jälleen Asta Rakentaja 2017 -messuilla paljon kiitosta saaneet koulutukset lauantaina 4.2.2017.

PRKK Remonttikoulu la 4.2. klo 9.00-11.30 on tarkoitettu vanhan omakotitalon tai vapaa-ajan kiinteistön omistajille, vanhan kiinteistön ostamista tai myymistä suunnitteleville sekä myös pienen rivitaloyhtiön hallituksen jäsenille ja asukkaille. Tavoitteena on opastaa ymmärtämään kiinteistön elinkaarta ja rakenteiden vanhenemissyklejä, neuvoa miten korjaustarpeet tulee selvittää ja minkälaisia vaurioriskejä vanhassa talossa voi olla sekä ohjata oikeisiin ja energiatehokkaisiin korjausmenetelmiin.

PRKK Rakentajakoulu la 4.2. klo 12.00-14.30 on tarkoitettu oman talon rakentamista suunnitteleville tai siitä haaveileville. Myös kesämökkirakentaja tai laajennusosaa nykyiseen taloon rakentava perhe saa kurssilta paljon hyödyllistä tietoa, joka helpottaa rakennushankkeen läpivientiä. Koulutus on oivallinen tietopaketti myös Avaimet Käteen -talopaketin rakentamista suunnitteleville. Parhaan hyödyn koulutuksesta saa, kun tulee paikalle yhdessä puolison kanssa. Tavoitteena on antaa omakotirakentajalle valmiudet rakennuttaa talo turvallisesti ja sellaisella kustannustasolla, johon varat riittävät.

Molemmat koulutukset ovat maksuttomia ja osallistujat saavat lisäksi maksuttoman sisäänpääsyn Asta Rakentaja -messuille. Ilmoittautua voi esim. tästä linkistä.

Ohjelma

Messuilla on jokaiselle kolmelle päivälle paljon ohjelmaa. Perjantai on tuhti ammattilaispäivä, joka tarjoilee seminaareja moneen lähtöön. Lauantaina ohjelmalavalla tapahtuu, kun juontaja Arttu Harkki astuu kehiin ja sunnuntaina messut huipentuvat huutokauppakeisari Palsanmäen hyväntekeväisyyshuutokauppaan. Huutokaupan lahjoituskohde on tänä vuonna TAYSin lasten teho- ja tarkkailuosasto.

Minut löytää lauantaina 4.2. klo 12-13 Kannustalon messuosastolta A 310 ja klo 14 olen mukana ohjelmalavalla kertomassa vinkkejä rakentamista suunnitteleville/ aloitteleville! Tule rohkeasti mukaan!

Osallistu pääsylippujen arvontaan!

Voit hankkia messuliput kätevästi ennakkoon klikkaamalla tästä tai osallistua arvontaan, jossa palkintona pääsyliput kahdelle (arvo 24 eur).

Arvonnan säännöt ovat yksinkertaiset: Kerro tämän tekstin lopusta löytyvään kommenttikenttään minkälaisia raksa-, remppa- tai muita asumiseen liittyviä ajatuksia ja/tai toiveita sinulla on vuodelle 2017. Muista laittaa myös sähköpostiosoitteesi mukaan, jotta saan sinut voiton osuessa kiinni.

Yhteistyössä Tampereen Messujen kanssa arvomme osallistuneiden joukosta 7 voittajaa ja voitte itse päättää, mikä messupäivä sopii aikatauluihinne parhaiten. Arvonta on käynnissä koko viikon eli ensi sunnuntai-iltaan 29.1.2017 saakka ja  voittajien nimet/ nimimerkit julkaistaan täällä 31.1.2017.

Meidän perheen toiveen 2017 varmaan arvaattekin?  Se on saada talo valmiiksi ja päästä muuttamaan uuteen kotiin!

Asta Rakentaja -messut Tampereella 3.-5.2.2017. Tervetuloa!

Lue lisää..

Rakentaminen
Raksavuosi 2016
Muu
Talon ulkomaalaus
Muu
Raksalla
 • Joanna

  JoannaJoanna

  Author Vastaa

  Asta messut osuu nyt meidän osalta juuri oikeaan aikaan. Olemme juuri saanut tonttitarjouksen ja rakentamisesta haaveilu on saanut ensimmäisen konkreettisen askeleen eli nyt olisi tontti mille rakentaa. Projekti on ihan alussa eli olisi ihanaa päästä keräämään vinkkejä messuilta ja kuulemaan mikä kannattaa ja mikä ei 😊


 • anselmi

  anselmianselmi

  Author Vastaa

  Terassin ja piharakennuksen teko, piha, istutukset ja nurmikko pitäisi saada kuntoon 🌞


 • Maija Lällä

  Suunnitteilla pesuhuoneen ja olkkarin lattian remppa.


 • Johanna Heikkilä

  Keittiöremontti!


 • Päivi Hakanen

  Talomme kaipaa kattoremonttia ja keittiö kaipaisi päivitystä 😘


 • Anne Mahnala

  Pesuhuone- ja saunaremppa.


 • Leena Nousiainen

  Katon uusiminen on lähivuosina tarpeen sekä terassin ja portaiden pinnoituksen uusiminen.


 • S.M.V

  S.M.VS.M.V

  Author Vastaa

  Sisustuspuolta ja ulkomaalausta


 • Johanna

  JohannaJohanna

  Author Vastaa

  Talon rakentaminen


 • Ahti Laakso

  Pihan rakentaminen loppuun.


 • Kaisa Kaulio

  Keittiön tasojen uusiminen.


 • ritva hautaniemi

  Mökin vintin laittaminen asuttavaan kuntoon+ tuuletusparveke.

  RH.


 • Sally

  SallySally

  Author Vastaa

  Arvonta-aika on päättynyt. Kiitos osallistumisestasi!